XP POWER - surse alimentare
XP Power este producator de top in domeniul solutiilor de alimentare, surse AC/DC si convertoare DC/DC.
XP ofera o gama foarte larga de produse de power, indicate pentru integrare in domeniile medical, industrial, telecomunicatii, militar, cercetare. XP garanteaza calitatea deosebita a produselor sale. XP detine centre de proiectare si productie in SUA, Europa si Asia. In Romania, Multichron este distribuitor autorizat XP Power.
LEMO - conectori
LEMO este lider in proiectarea si fabricarea de conectori de precizie și soluții personalizate de conectare pentru cabluri. Conectorii Push-Pull de inalta calitate sunt folositi in foarte multe aplicatii complexe din domenii precum cel medical, industrial, masurare si testare, audio-video, telecomunicatii. Lemo proiecteaza conectori de precizie de peste 70 de ani. Gama de produse are peste 75000 de repere si este in continua crestere. Lemo impreuna cu companiile sora Redel, Nortwire si Coelver deservesc peste 100.000 de clienti in peste 80 de tari din toata lumea.
AIGNEP - pneumatica, fluide industriale
Aignep - de peste 40 de ani lider in productia de fitinguri pentru aer comprimat sau pentru fluide industriale, ventile electromagnetice si cilindri pneumatici.
Fondata in anul 1976, Aignep s-a dezvoltat constant devenind jucator important pe zona de intalatii de aer comprimat.
Intregul proces de proiectare si productie are loc in Italia. Gama de produse standard are aproximativ 13000 repere neincluzand reperele customizate. Produsele Aignep sunt distribuite in peste 90 de tari din lume.