>> Consumabile de fabricatie / Aditivi curatare
Surface-Cleanse/930
INTERNATIONAL PRODUCTS
Surface-Cleanse/930® Solutie concentrata cu PH neutru
Fabricant: INTERNATIONAL PRODUCTS
Model: Surface-Cleanse/930
Surface-Cleanse/930 - Produs de curățare delicat, non-ionic, destinat lucrărilor puternice de curățare în general a substanțelor foarte dure. pH-ul neutru elimină urmele de deteriorare de la nivelul suprafeței, care pot fi cauzate de un acid sau de un produs de curățare alcalin. Amestecul său de agenți tensioactivi non-ionici este motivul pentru care Surface Cleanse/930 este sigur pentru utilizarea pe componente din aluminiu, zinc, electronice și alte metale delicate. Este eficient în cazul apei dure și cu duritate redusă, la temperatura camerei.
Surface-Cleanse/930 este foarte eficient pentru urmatoarele reziduuri: adezivi, biofilm, resturi biologice(sange,fecale,mucus, sebum,urina) coloranti/cerneluri, oua/unt/fructe, emulsificatori,grasimi, amprente, arome, geluri, iarba, unsori, pete de apa grea, uleiuri, oxizi, ceruri, pasta de lipire, silicon, gudron.
Aplicatii uzuale: fabricarea sticlei si obiectelor din sticla, fabricarea rezervoarelor, panourilor solare,curatarea echipamentelor din inox, ceramica, beton, curatarea membranelor din filtre, pietre pretioase, curatarea echipamentelor industriale, curatarea echipamentelor de laborator, echipamente si instrumente medicale,optice, curatarea echipamentelor de fabricat medicamente, curatarea componentelor de precizie.
Industrii uzuale: electronice, alimentara/bauturi, industrie grea, echipamente de laborator, echipamente medicale, industria prelucratoare de metal, industria cosmetica, biotehnologie, semiconuctori, textila, producere panouri solare, tratare ape reziduale.
Metode de spalare: in instalatii CIP, metoda spalare WIP, prin imersie, manuala, agitare, ultrasonica.
Se poate livra astfel:
1. Bidon 1L Cod S-2001-12
2. Container 19.5Kg Cod S-2020
3. Container 200Kg Cod S-2090
La cerere va putem livra gratuit flacoane de proba.
Demonstratie curatare cu MICRO-90