XP Power va ofera modulele incapsulate de 80 Watt seria ECE80 - AC-DC cu dimensiuni ultra compacte
2016-12-23
XP Power a prezentat seria de surse AC/DC - ECE80 de 80W, incapsulate, cu o singura iesire, cu randamente ridicate si consum standby foarte scazut. Modulele sunt perfecte pentru utilizatorii care au nevoie de o solutie de alimentare AC-DC incapsulata intr-un format ultra-compact pentru montare pe PCB, sasiu sau sina DIN. Seria ECE80 are cel mai bun raport dimensiuni/putere din industria de profil pentru o sursa de alimentare incapsulata de 80W. Gama este disponibila in 3 formate pentru o mai mare flexibilitate. Produsul standard vine in varianta de montare pe PCB, adaugand –S obtinandu-se varianta de montare pe sasiu cu conectori cu suruburi. In cele din urma varianta de montare pe sina DIN tot conectori cu suruburi se obtine adaugand –SD.

Gama ECE80 este o extensie a seriei XP Power ECE de surse AC-DC de mici dimensiuni incapsulate, oferind niveluri de putere de la 5 la 80 Wati. Ele satisfac nevoia de dimensiuni mici, randament ridicat cu consum scazut in standby. Aditional, modulele se preteaza bine pentru aplicatiile din clasa II si oferta Class B EMI fara filtrare suplimentara. Asemenea aplicatii includ automatizarile si controlul procesului, comunicatii, instrumentatie, comunicatii mobile si automatizarile casnice.

Cu varfuri de sarcina de pana la 130% din puterea nominala de iesire pentru 30 secunde, modulele ECE80 sunt capabile sa alimenteze pe termen scurt sarcini ridicate de putere, asa ca proiectantii nu vor trebui sa specifice o sursa cu putere nominala mai mare si de dimensiuni mai mari.

Cu o densitate de putere foarte mare de >11.2 W/in3 modulele de putere compacte ocupa mai putin spatiu in produsele finale ale utilizatorilor. Modulul ECE80 de montat pe PCB masoara doar 91.4 x 45.72 x 28.0 mm si cel de montat pe sasiu doar 113.0 x 47.5 x 28.5 mm. Sunt disponibile 5 tensiuni de iesire de la 12 la 48 VDC. Consumurile de putere in modul fara sarcina <0.3W ale modulelor si eficienta lor de pana la 89% ajuta proiectantii sa fie conform cerintelor ecologiste, in timp ce constructia lor class II inseamna ca nu este necesara impamantarea, fapt ce simplifica si mai mult designul. Cu plaja lor larga de temperatura de operare de la -40 la 70 grade C (cu nicio pierdere de putere, pana la 50 de grade C), modulele ECE80 ale XP Power, sunt capabile sa functioneze in majoritatea mediilor fara a avea nevoie de racire cu radiatoare sau cu ventilatoare.

Modulele respecta cerintele standardului EMC fara alte componente aditionale, si sunt aprobate de agentia de securitate UL/CSA/EN/IEC 60950-1.

mai mult
Noile convertoare de 1 W SIP ale XP Power cu aprobari medicale
2016-12-12
Noua serie IMA01 a XP Power este acum pe piata si ofera convertoare DC-DC de 1 Wat special concepute pentru aplicatii medicale. Ele ofera 1 x MOPP la 250 VAC si 2 x MOPP la 125 VAC tensiune de lucru cu izolare intrare-iesire de 4000 VAC. In plus ele au certificari de siguranta medicala valabile peste tot in lume conform standardul 60601-1 si pierderi foarte scazute de curent de 2 amperi. Patru plaje de tensiune cu o toleranta de /-10% sunt disponibile pentru aplicatii cu un nominal de 5, 12, 15 or 24 VDC. Sunt disponibile variante cu iesiri simpla si duala, pentru urmatoarea plaja de voltaje 3.3, 5, 9, 12 si 15 VDC. In total, exista 40 de modele diferite in aceasta plaja. Convertoarele sunt impachetate intr-un mic packet SIP7 cu carcasa de plastic, care masoara numai 0.77 x 0.36 x 0.44” (19.5 x 9.2 x 11.1 mm). Convertoarele au o plaja de temperatura de operare extinsa de la -40 °C to 75 °C fara pierderi de putere si sunt racite prin convectie. Ambele tipuri de emisii conduse si de radiatii radiate respecta limitele Class B a EN55011 cu filtrare externa. MTBF (Mean Time Between Failures) pentru gama IMA01 este de 2.5 millioane de ore.
mai mult
Sursele de alimentare medicale cu montare pe perete ale XP Power respecta standardele Level VI si Tier 2.
2016-12-08
Sursele de alimentare medicale cu montare pe perete ale XP Power respecta standardele Level VI si Tier 2.

XP Power a anuntat astazi, ca seriile ACM06 si ACM18 de surse de alimentare medicale cu montare pe perete / priza, indeplinesc ultimele standarde ale Departamentului de Energie (DoE) Level VI si standardele Code of Conduct (CoC) Tier 2.

Cu iesiri de 6W si respectiv 18W, acestea intruchipeaza produse de top din punct de vedere al eficientei si a consumului scazut de energie atunci cand sunt in stanby, fapt ce ajuta la reducerea impactului asupra mediului inconjurator si reduce costurile cu energia.

Sursele de alimentare releva o eficienta medie ridicata de pana la 87.5% masurata deregula la o sarcina de 25%, 50%, 75% si 100%, respectand astfel noul standard de eficienta al DoE, level VI (US) si cerintele CoC Tier 2 in UE.

Ambele serii au consum redus in stanby, consumand in toate plajele mai putin de 0.075W. Prezentand o mare versatilitate, seria ACM06 este disponibila cu iesiri de 5, 9 si 12VDC, in timp ce ACM18 vine cu iesiri de 5, 9, 12, 15, 18 si 24VDC, cele mai comune tensiuni de iesire pentru a face fata celor mai multe aplicatii. Ambele vin cu stechere detasabile pentru utilizare in US, UK, EU, China sau Australia. Aceasta da proiectantului optiunea de a achizitiona una sau mai multe prize in functie de locatiile specifice.

Cu aprobarile de securitate medicala 60601-1 si ITE 60950-1, si respectand limitele Class B pentru ambele tipuri de emisii, conduse si radiate, sursele de alimentare au aprobarile de securitate relevante internationale si indeplinesc cerintele stringente de zogomot ale EMC pentru utilizarea lor in ambele tipuri de aplicatii, medicale si industriale. Plaja temperaturii de operare de la 0 la 60 grade C si rating-ul de putere maxima la 40 grade C, permite surselor de alimentare sa opereze in majoritatea mediilor existente.

Ambele serii ofera un cablu de iesire cu o mufa standard, cu diametru interior 2.5mm si exterior 5.5mm. Modelele 5VDC pot fi de asemenea disponibile in varianta optionala cu conector USB (mama) incorporat, in loc de cablu de iesire si mufa. In mod standard, toate modelele au carcasa de plastic neagra, carcase albe fiind disponibile optional. Factorii care au condus la cererea acestui tip de produs sunt ultimele cerinte ale DoE in US si CoC in UE. Aceste standarde fixeaza limite pentru media de eficienta energetica si minimul de consum in stanby. Noile cerinte micsoreaza consumul stanby la mai putin de 0.075 Wat pentru variantele cu putere de iesire de 6-18 Wat. Sursele de alimentare se vor preta intr-o multitudine de aplicatii unde se prefera o sursa de alimentare externa de perete in locul uneia interne montate in produsul final. In comparatie cu competitia, seriile ACM06 si ACM18 ale XP Power, ofera randamente de top, foarte ridicate, sunt competitive ca pret si sunt disponibile imediat.

mai mult
Ne-am schimbat locatia
2016-10-01

Incepand cu data de 1 Octombrie ne-am schimbat locatia birourilor.

Acum ne puteti gasi intr-o cladire moderna, mult mai adecvata activitatii pe care o desfasuram.

Noua adresa este:
Pitesti, Str. Fratii Golesti, Nr. 120, Etaj 3.

Va asteptam!
mai mult