Portofoliu lubrifianti temporari si solutii curatare industriala marca International Products
2017-03-09
Incepand din acest an vom adauga in portofoliul nostru de produse distribuite familia de lubrifianti temporari P80 si solutiile de curatare industriala produse de compania International Products - USA.

Lubrifianții P-80® reprezintă elemente unice care ajută procesul de asamblare. Aceștia au o formulă specială, pentru a asigura o lubrifiere temporară cu ajutorul căreia cauciucul devine mai ușor de instalat, de îndepărtat sau de manevrat. Caracteristica temporară a P-80 este rezultatul formulei sale chimice. Lubrifianții asigură un nivel ridicat de gresare în condiții de umiditate dar, având în vedere că ei nu conțin silicon sau alte ingrediente persistente, imediat după uscare alunecarea nu mai este posibilă. Produsele P-80® nu conțin distilat din petrol, astfel încât acestea nu se vor usca, nu vor rupe sau deteriora piesele din cauciuc. P-80® este compatibil cu majoritatea materialelor din metal, plastic, și elastomeri naturali și sintetici.
P80 este disponibil și în formule care pot intra accidental în contact cu produse alimentare.
P-80® THIX, P-80® Emulsion și P-80® RediLube sunt biodegradabili.

Produsele de curatare industriala , cu formula speciala, curata eficient rezervoare, instrumente si aparatura de laborator, mixere si membrane. Sunt ideale pentru utilizarea în industria farmaceutică, pentru dispozitive medicale, de laborator, industria alimentară (alimente și băuturi), industria cosmetică, de reciclare a apei, apei reziduale, pentru industria textilă și chimică!

International Products Corporation (IPC) oferă in Romania o gamă completă de produse de curățare concentrate și de precizie, care nu necesită clătire, eficiente într-un domeniu larg de operațiuni critice de curățare. O concentrație economică de 1-2% în apă este eficientă pentru majoritatea operațiunilor de curățare. Se utilizează pe suprafețe metalice, de ceramică, plastic, pentru membrane filtru, articole textile și din sticlă. Produsele noastre curăță delicat și complet suprafețele, fără să necesite clătire. Produsele de curățare nu conțin solvenți, fosfați, silicați, fenoli și substanțe care prezintă motive de îngrijorare deosebită. Puteti obtine informatii complete accesand linkul de aici