Sursele de alimentare medicale cu montare pe perete ale XP Power respecta standardele Level VI si Tier 2.
2016-12-08
Sursele de alimentare medicale cu montare pe perete ale XP Power respecta standardele Level VI si Tier 2.

XP Power a anuntat astazi, ca seriile ACM06 si ACM18 de surse de alimentare medicale cu montare pe perete / priza, indeplinesc ultimele standarde ale Departamentului de Energie (DoE) Level VI si standardele Code of Conduct (CoC) Tier 2.

Cu iesiri de 6W si respectiv 18W, acestea intruchipeaza produse de top din punct de vedere al eficientei si a consumului scazut de energie atunci cand sunt in stanby, fapt ce ajuta la reducerea impactului asupra mediului inconjurator si reduce costurile cu energia.

Sursele de alimentare releva o eficienta medie ridicata de pana la 87.5% masurata deregula la o sarcina de 25%, 50%, 75% si 100%, respectand astfel noul standard de eficienta al DoE, level VI (US) si cerintele CoC Tier 2 in UE.

Ambele serii au consum redus in stanby, consumand in toate plajele mai putin de 0.075W. Prezentand o mare versatilitate, seria ACM06 este disponibila cu iesiri de 5, 9 si 12VDC, in timp ce ACM18 vine cu iesiri de 5, 9, 12, 15, 18 si 24VDC, cele mai comune tensiuni de iesire pentru a face fata celor mai multe aplicatii. Ambele vin cu stechere detasabile pentru utilizare in US, UK, EU, China sau Australia. Aceasta da proiectantului optiunea de a achizitiona una sau mai multe prize in functie de locatiile specifice.

Cu aprobarile de securitate medicala 60601-1 si ITE 60950-1, si respectand limitele Class B pentru ambele tipuri de emisii, conduse si radiate, sursele de alimentare au aprobarile de securitate relevante internationale si indeplinesc cerintele stringente de zogomot ale EMC pentru utilizarea lor in ambele tipuri de aplicatii, medicale si industriale. Plaja temperaturii de operare de la 0 la 60 grade C si rating-ul de putere maxima la 40 grade C, permite surselor de alimentare sa opereze in majoritatea mediilor existente.

Ambele serii ofera un cablu de iesire cu o mufa standard, cu diametru interior 2.5mm si exterior 5.5mm. Modelele 5VDC pot fi de asemenea disponibile in varianta optionala cu conector USB (mama) incorporat, in loc de cablu de iesire si mufa. In mod standard, toate modelele au carcasa de plastic neagra, carcase albe fiind disponibile optional. Factorii care au condus la cererea acestui tip de produs sunt ultimele cerinte ale DoE in US si CoC in UE. Aceste standarde fixeaza limite pentru media de eficienta energetica si minimul de consum in stanby. Noile cerinte micsoreaza consumul stanby la mai putin de 0.075 Wat pentru variantele cu putere de iesire de 6-18 Wat. Sursele de alimentare se vor preta intr-o multitudine de aplicatii unde se prefera o sursa de alimentare externa de perete in locul uneia interne montate in produsul final. In comparatie cu competitia, seriile ACM06 si ACM18 ale XP Power, ofera randamente de top, foarte ridicate, sunt competitive ca pret si sunt disponibile imediat.